Kom øjensygdomme i forkøbet med en synfeltscreening hos Din Optiker i Nykøbing Sjælland

Vores øjne er et fantastisk redskab, der er ligeså indviklede, som de er praktiske. Derfor kan det også ske, at cellerne i vores øjne går i stykker. Det kan efterlade sorte pletter i vores syn. Vi lægger dog sjældent mærke til dem, da det typisk er ude i siden af vores syn. Men de er vigtige at opdage i tide.

Tegn på grøn stær

De sorte pletter kan i enkelte tilfælde være tegn på grøn stær. Grøn stær er en lidelse, der kan føre til blindhed, hvis den ikke opdages i tide. Med en synfeltscreening hos optikerne i Nykøbing Sjælland kan vi hurtigt finde ud af, om du har problemer med blinde pletter i dit syn.

Synfeltscreening med professionelle

Vores personale i dinoptiker i Nykøbing Sjælland er uddannet til at foretage en synfeltscreening. Testen tager typisk omkring 15 minutter og fungerer ved, at du fokuserer på et fast punkt. Derefter vil et lys lyse ind i dine øjne ved forskellige steder, og du skal sige til, hver gang du kan se lyset. Optikeren finder dermed hurtigt ud af, om du kan have problemer med pletter i synet, og hjælper dig med at finde en øjenlæge.