Din Optiker

 

Din Optiker i Nykøbing Sjælland

Du kan kende Din Optiker på stort engagement, høj faglighed og en udstrakt service. Vi ligger centralt i Nykøbing Sjælland på Algade med parkering tæt på.

Vores hold består af Gitte, Sarah, Lisbet og Lizette og vi har arbejdet sammen længe. Din Optiker er en lokal, selvstændig forretning, og vi er en del af lokalmiljøet og bylivet. Her finder du en personlig optiker, der går op i glade og tilfredse kunder.

Vi har eget værksted og sliber selv vores brilleglas. Vil du heller have kontaktlinser, er det intet problem! Alle vores optikere har også kontaktlinseautorisation, så vi finder en løsning til dig, uanset hvad dit behov er.

Butikken med den gode stemning og de glade kunder

Hos Din Optiker bliver du altid mødt med et smil. Vi tør godt tænke ud af boksen og sætter en ære i at lytte til vores kunder, så vi kan vejlede og rådgive på basis af deres behov.

Her er altid en god stemning i butikken og vi sætter pris på et godt grin. Hos Din Optiker passer vi både på kunderne, hinanden og butikken. Vi er også gode til at finde et par smarte briller til vores yngste kunder, så børnene bliver glade for deres briller og får dem brugt. Synet er nemlig vigtigt både for indlæring, motorik og fritid.

Håndplukket Kvalitetsudvalg

Alle stel i vores butik er håndplukkede og udvalgt til vores kunder. Som selvstændig optikerforretning bestemmer vi selv vores udvalg og ydelser – og kun det bedste er godt nok til vores kunder!

Vi hjælper dig også med at finde kontaktlinser, der giver dig næsten samme frihed, som du er vant til uden briller.

Når det begynder at blive svært at læse det med småt, er det på tide med et par læsebriller. Vi tilpasser dine briller individuelt, så de passer til dit syn og dit behov, uanset om det er arbejdsbriller eller de skal bruges i fritiden.

Vi har fair priser uden overraskelser.

På gensyn i en butik med sjæl, smil og service!