Den bedste kvalitet med dansk design briller hos Din Optiker i Nykøbing Sjælland

Dansk design er mange gange blevet hyldet rundt omkring i verden. Det gælder ikke mindst briller, hvor det minimalistiske, skarpe og nyskabende ofte har væltet konkurrenterne af pinden. Hvis du leder efter unikke briller, der kan give dit ansigt nyt liv, er der ingen vej uden om dansk design. Selvom vi snakker designbriller, kan de sagtens bruges til hverdagen, uden at du skal bekymre dig. Brillerne er lavet i god kvalitet, og designet er godt til dig, der ønsker briller med kant, men også med anonyme detaljer.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Dansk design briller til alle

Design briller er ikke kun forbeholdt dem, der skal have det nyeste nye. Fordelen ved brillerne er ofte, at det velkendte skandinaviske look passer til rigtig mange forskellige stile. En del af charmen ved dansk design kommer fra de skarpe linjer og de anonyme, men vigtige, detaljer. Hos vores butikker har vi derfor briller fra:

  • FLEYE
  • Thomsen Eyewear Denmark
  • Og mange flere

Fordelen er det gode design, samt den enorme fokus på den rigtige kvalitet. Her er de materialer, som brillen er lavet af, lige så vigtige som selve slutproduktet.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

Funktionalitet og udseende

En af grundene til, at dansk design er så populært, når det kommer til briller, er, at de blander funktionalitet sammen med design. Brillerne er derfor ikke kun flotte at kigge på, de er også både holdbare og rare at have på. Det gør, at du hurtigt kan få en brille, der kan holde i rigtig mange år, alt sammen på samme tid med, at du er købt en smuk design brille. Hos dinoptiker i Nykøbing Sjælland hjælper vi dig med at finde det rigtige par, og du kan være sikker på, at du kommer til at elske din nye brille.