Find dine nye kontaktlinser med Din Optiker i Nykøbing Sjælland

Kontaktlinser er en løsning, der giver rigtig mange synshæmmede den fulde bevægelighed tilbage. Det kan være, at du ikke kan lide at gå med briller, eller du måske dyrker meget sport, hvor det kan være problematisk at skulle have briller på. Uanset hvad kan kontaktlinser være løsningen til dig, der vil leve et liv uden briller. Ofte er linser lige så lette og bekvemme som briller. Det handler bare om, at du vælger den rigtige løsning til dine øjne og dit syn.

Hvilke kontaktlinser passer dig?

Kontaktlinser er linser, der skal sættes på øjet. Derfor er det altafgørende, at de passer dig, sådan at de ikke skaber irritation i løbet af dagen. Du kan få linser, som:

  • Månedslinser
  • Endagslinser

Månedslinser skal bruges en måned ad gangen. Om natten skal de i væske, der sørger for, at de er rene og fugtige, når du tager dem i øjnene om morgenen. Uanset hvilken løsning du vælger, er det vigtigt at holde øje med fugtigheden. Hvis dine øjne føles tørre sidst på dagen, kan det være, at du skal have nogle linser med en højere fugtighed.

Få et test af øjet

Hos optikerne i Nykøbing Sjælland hjælper vi dig med at finde den bedste kontaktlinse-løsning til dig. Det gøres især ved, at vi tager en test af dit syn, sådan at du kan få den rigtige styrke, men også en test af øjets form, sådan at linserne passer dig.

Det giver gode muligheder for at finde de rigtige linser til dig i første forsøg. Efter en snak med vores veluddannede personale i Nykøbing Sjælland, vil du have en mulig løsning, der kan blive det første skridt på vejen til en tilværelse uden briller. Uanset ved står vi altid klar til at hjælpe.