Find din stil sammen med Din Optiker i Nykøbing Sjælland

Stil er noget, der bygges. Det kræver mange gange aktive valg, især omkring hvilket udseende du ønsker at have. Stil er noget, der både skal være meget personligt, samtidig med at det er en måde, hvorpå du kan vise, at du forstår de store trends i tiden. Det kan selvfølgelig være svært at navigere rundt i, især hvis du ikke tidligere har erfaring med at finde din stil. Derfor kan det være en god ide at finde et sted, hvor du kan få kyndig vejledning.

Find din stil gennem eksperter

Hos vores optikere i Nykøbing Sjælland har vi eksperter, der kan hjælpe dig godt videre med at skabe en helt unik stil. Det handler både om dine personlige præferencer, men i høj grad også hvad der specifikt passer til dig. Ting sådan som:

  • Ansigt
  • Hudtone
  • Hårfarve og øjenfarve

Har alle betydning for, hvilken slags briller der passer dig. Derfor er det værd at få hjælp fra eksperter, der har stor forstand på, hvordan du sammensætter en stil, der både giver dig et personligt præg, samtidig med at det passer til din ansigtsform.

Vælg linjer

En af de ting, der er vigtigt, når du skal finde din stil, er hvilke linjer du ønsker. Mange briller har et design, der sagtens kan passe dit ansigt, men som måske ændrer din udtoning. Du skal derfor vælge nogle linjer, som du synes, er gode til dig, som eksempelvis:

  • Skarpe linjer
  • Runde eller bløde linjer
  • Mindre kanter

Det betyder noget, alt efter hvordan du gerne vil se ud. Det rigtige par briller kan ændre og forstærke dit ansigt, helt efter hvilken slags design du vælger. Derfor er det vigtigt med den rette hjælp, hvilket vi altid kan give hos optikere i Nykøbing Sjælland.

DOWNLOAD STIL GUIDE