Få en behagelig synsprøve hos Din Optiker i Nykøbing Sjælland

Det er vigtigt at passe på vores syn. Rigtig mange har brug for briller eller kontaktlinser, uden at de selv ved det. Det er nemlig sjældent, at vi lægger mærke til, at vores syn gradvist forværres. Når folk ikke længere kan læse eller se ansigter, når de går forbi venner på gaden, opdager de, at de måske kunne have brug for en synstest. Dårligt syn kan have mange symptomer sådan som koncentrationsbesvær og hovedpine, hvorfor det er en god ide at sikre sig, at du ikke har brug for hverken briller eller kontaktlinser.

 

Synsprøve foretaget af eksperter

Hos optikerne i Nykøbing Sjælland kan du få foretaget en synstest, der klarlægger, om du har brug for hjælp til synet. En synstest af en uforpligtende test, der hverken er ubehagelig eller smertefuld. En optiker vil måle dit øjne, samt stille en række spørgsmål, for til sidst at have et klart billede af, hvilken slags briller du har brug for. Desuden testes:

  • Øjenmusklernes funktion
  • Bygningsfejl
  • Samsyn

Det betyder, at vi efter testen ved præcis, hvilken slags kontaktlinse du kan bruge, samt hvilken styrke du har.

Test eller snak?

En synsprøve hos os i Nykøbing Sjælland er ligesom meget en snak, som en egentlig test. Der kan være mange ting i vores hverdag, der har betydning for, hvilken slags briller vi skal bruge. Derfor spørger vi dig om spørgsmål omkring dit arbejdsliv og læsevaner, for at få et indblik i den bedste løsning til dig. Blandt andet spørger vi om:

  • Øjenproblemer
  • Hovedpine
  • Arbejdsmiljø
  • Og lignende

Når testen er færdig, betyder det, at vi har et forslag til et liv uden synsproblemer til dig. Det kan være briller eller synstræning, eller måske noget helt tredje. Hos vores optikere får du en løsning.