Solbriller mod solen – beskyt dine øjne med Din Optiker i Nykøbing Sjælland

Sommerens er altid noget, der er værd at se frem til. Men solen kan være hård ved øjnene. Hvis du ikke beskytter dem, kan du derfor let få hovedpine eller på anden vis ondt, fordi du hele tiden er tvunget til at knibe øjnene sammen mod lyset. Mange vælger derfor at købe solbriller, en let og smart løsning til beskyttelse af dine øjne. Men der er rigtig mange forskellige modeller, hvorfor det kan være nødvendigt at lede lidt, for at finde det rigtige par til dig.

Solbriller med forskelligt glas

I Sæby har vi forskellige former for briller til sommeren. Men vi har faktisk også briller til vinteren, især hvis du skal på skiferie. Solen kan hurtigt blive reflekteret i sneen, hvilket kan være hårdt for øjnene, samt gøre det svært at se. De forskellige former for glas er:

  • Spejlglas
  • Farveskiftende glas
  • Tonede glas

Spejlglas er meget populært, når det gælder sport. De er gode til at beskytte synet, hvis du dyrker sport, når solen står højt på himlen. Tonede glas er dog gode til skisport, hvor UV-strålingen kan være stor på grund af refleksionen fra sneen.

Ikke bare smart

Solbriller er ikke kun noget, der kan være en smart tilføjelse til dit ansigt. Det er også noget, der i høj grad beskytter dine øjne. Især mod blænding kan brillerne være gode. Brillerne beskytter øjnene gennem polaroidglas og kontrastforøgende glas. Polaroidglas kan beskytte dig mod blænding, især fra eksempelvis vand eller sne. Kontrastforøgende glas gør det nemmere at se, fordi det dæmper de blå nuancer i lyset. Hos optikerne i Nykøbing Sjælland har vores personale styr på solbriller. Derfor kan du altid finde et par, der passer til netop det, som du ønsker at bruge dem til.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu