Hjælp til tørre øjne fra Din Optiker i Nykøbing Sjælland

Vores øjne kan nemt blive tørre. Det sker mange gange sidst på dagen, især hvis du har brugt mange timer foran en computerskærm. Tørre øjne er irriterende, men heldigvis er det sjældent tegn på noget alvorligt. Derfor kan du også sagtens få hjælp til tørre øjne, uden at du skal til læge for at få recept eller udredning. Hos optikerne i Nykøbing Sjælland kan vi hjælpe dig med problemer omkring øjnene, også når det gælder tørhed. Vi har stor erfaring med lindrende metoder, der hurtigt kan få dine øjne til at føles friske hele dagen igennem.

Hvorfor bliver de tørre?

Der kan være mange grunde til, at du har problemer med tørre øjne. Det kan både være fordi, at øjnene ikke producerer nok fugt, men ofte har det noget med eksterne omgivelser at gøre. Det kan eksempelvis være fordi:

  • Du arbejder med noget, der støver
  • Du sidder meget foran en skærm
  • Du koncentrerer dig meget på enkelte ting

Øjnene bliver ekstra tørre, når de bliver brugt til at fokusere meget, eller når du arbejder med støv. Ofte kan det afhjælpes med at blinke, men i nogle tilfælde er det ikke nok.

Få hjælp til tørre øjne med enkelte remedier

Når du har brug for hjælp til tørre øjne, står vores medarbejdere klar til at hjælpe i butikkerne i Nykøbing Sjælland. Oftest vil de anbefale dig øjendråber, der kan bruges til øjnene, når det begynder at blive sidst på dagen. Øjendråber kan købes mange steder, men det er en god ide at få en snak med en ekspert, sådan at du kan få det rigtige produkt til dine øjne. Øjendråber dryppes nemt i øjnene. Vores personale skal dog nok hjælpe med teknikken, sådan at dine øjne holder sig friske hele dagen.