Synstræning med eksperter hos Din Optiker i Nykøbing Sjælland

Dårligt syn kan have flere forskellige grunde. Mange gange er løsningen briller eller kontaktlinser, men for enkelte er det ikke det, der giver dig synet tilbage. Det er ofte personer, der lider af samsynsproblemer, der har brug for mere end bare briller. Problemer med samsyn opstår, når øjnene ikke fungerer sammen. Ofte kan det dog afhjælpes, sådan at du kan få synet tilbage. Det sker i høj grad gennem synstræning, der er et skræddersyet forløb for dig, planlagt af din optiker hos os i Nykøbing Sjælland.

Hvorfor synstræning?

Træning af synet kan afhjælpe problemer, der ikke kan korrigeres ved hjælp af briller eller kontaktlinser. Løsningen findes ofte sammen med en optiker, der ved hjælp af en synstest og samtale kan spore sig ind på, hvilken løsning der passer til dig. Typisk vil et forløb indeholde:

  • Indledende samtaler
  • Individuel træning
  • Løbende konsultationer

Træningen består i, at du selv får nogle øvelser, som du skal træne omkring 15-30 minutter om dagen i hjemmet. Træningen giver hurtigt resultater, men forløbet kan variere fra person til person. Det er dog den optimale løsning til dig, der vil have dit syn tilbage.

Kontrolleret træning

Typisk vil problemer med samsyn komme til udtryk gennem:

  • Dobbeltsyn
  • Hovedpine
  • Koncentrationsbesvær

Fælles for alle er, at de kan afhjælpes gennem synstræning. Typisk vil træningen også arbejde med reflekser, balance, motorik og koordination, sådan at du træner hele kroppen mod problemerne ved samsyn. Igennem træningen forbedres øjnenes muskulatur, sådan at de har bedre forudsætninger for at samarbejde. Dobbeltsyn opstår simpelthen fordi, at muskulaturen i øjnene ikke er god nok til, at øjnene kan fokusere sammen. I Nykøbing Sjælland har vi stor ekspertise med synstræning. Du kan derfor hurtigt få hjælp fra vores eksperter, hvis du har problemer med samsyn.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING